×

Stalen deuren en ramen geven uw woning een elegante look. - Laeremans Las- en Constructiewerken

Stalen deuren en ramen zijn echte eyecatchers geworden, die elk interieur uniek maken. Ze gaan uw interieur een hele bijzondere uitstraling geven. Daarom gebruiken binnen huis architecten stalen deuren en ramen meer en meer.

Je ziet ze meer en meer terugkomen in zowel moderne als klassieke interieurs. Eén van de krachten van stalen deuren en ramen is, ze passen in elk interieur. Zowel in stoere industriële loft woningen, als ook in klassieke en rustieke interieurs passen ze perfect.Stalen deuren en ramen kan je overal gaan toepassen in uw woning. Van in de slaapkamer, badkamer tot in de keuken. Maar één van de meest populaire plek voor een stalen deur is tussen de hal en de woonkamer of tussen de hal en de keuken.

 

Stalen deuren en ramen op maat.

Stalen deuren en ramen worden meestal op maat gemaakt. De eerste stap en heel belangrijke stap is: het opmeten van de deuropening of raamopening. Op basis hiervan wordt het formaat van de stalen deur of raam bepaald. Je kan uw stalen deur of raam zelf gaan samenstellen, uw onderverdeling gaan kiezen, hoeveelheid glas (al dan niet gekleurd) , hoeveelheid staal, deurgrepen, etc. Vervolgens wordt het ontwerp in productie genomen en volledig op maat gemaakt. Wat elke stalen deur of raam zo uniek maakt.

Hier een link voor inspiratie

 

Prijs van Stalen deuren en ramen.

Doordat de stalen deuren en ramen volledig op maat gemaakt worden, is de prijs hoger dan een normale houten deur bijvoorbeeld. De materialen zijn bovendien een stuk duurder dan hout. De prijs is uiteindelijk afhankelijk van het formaat, de samenstelling van staal en glas en het soort profiel dat u kiest voor de stalen deur of raam. Een enkele stalen deur is bijvoorbeeld goedkoper dan dubbele opslaande deuren. En ook voor een stalen raam betaal je een andere prijs dan een raam uit PVC. De meest eenvoudige deur begint vaak rond €1500. Alles hangt af wat uw wensen zijn.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren