×

Lasbedrijf

3D-ontwerp
Dienst-na-verkoop
Certificaat EN 1090-1

In het segment van laswerken en staalconstructies is Laeremans Geert nv een uniek lasbedrijf. Door continue investeringen in veiligheid hebben wij het VCA-certificaat verkregen, wat onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid benadrukt. Onze vestigingen aan het industriepark “Heistse Hoek” en op het industrieterrein “Langvelden” in Heist-op-den-Berg garanderen dat we klaar zijn voor de toekomst. Met 15.000m² aan bedrijfsgebouwen, 1.600m² aan personeelsgebouwen en 6,5 ha aan terreinen, zijn we optimaal uitgerust om al uw staalprojecten op maat te maken.

Wil je staalconstructies op maat?

Neem contact met ons op

Waarvoor u bij ons lasbedrijf terecht kunt

Ons lasbedrijf staat klaar voor een breed scala aan staalconstructies. Of u nu behoefte heeft aan:

Onze ervaren medewerkers leveren vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in zowel kleine als grote projecten, waarbij we altijd streven naar precisie en duurzaamheid. Onze expertise omvat ook staalproductie, waarmee we unieke en specifieke eisen van onze klanten kunnen vervullen. Met ons lasbedrijf kiest u voor flexibiliteit, kwaliteit en duurzaamheid voor uw staalprojecten op maat.

Bel ons direct

Vraag nu uw offerte aan!

Bent u klaar om de schoonheid en duurzaamheid van een binnendeur van staal in uw ruimte te verwelkomen? Ons lasbedrijf staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte stalen deur die past bij uw unieke smaak en behoeften. Ontdek onze realisaties en laat u inspireren door de veelzijdigheid en elegantie van onze stalen deuren. Voor een gepersonaliseerde offerte, stuurt u best een e-mail naar prijsvraag@laeremansgeert.be. Als u akkoord gaat met de offerte starten we met opmeten en het creëren van een 3D-tekening van uw project. Begin vandaag nog met de transformatie van uw ruimte door een stijlvolle en duurzame binnendeur van staal.

Ons lasbedrijf staat klaar om verschillende staalconstructies op maat te maken.

Stuur ons een mail