×

Staalproductie

3D-ontwerp
Dienst-na-verkoop
Certificaat EN 1090-1

Staalproductie is een essentiële pijler binnen de industrie en bij Laeremans Geert nv uit Heist-op-den-Berg beheersen we deze discipline tot in de puntjes. Ons bedrijf specialiseert zich in het vervaardigen van stalen constructies die een brede waaier aan toepassingen vinden in zowel de zakelijke als de particuliere sector. Dankzij onze jarenlange ervaring in staalproductie kunnen we producten leveren die niet alleen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, maar ook op maat gemaakt zijn voor de specifieke behoeften van onze klanten.

Bent u op zoek naar staalproductie?

Neem contact met ons op

De staalproductie in ons atelier

In ons atelier is de staalproductie optimaal georganiseerd over een totale productieruimte van 10.000m², verdeeld over twee sites. We hebben 600 m² gereserveerd voor de verschillende behandelingen van onze producten zoals stralen, metalliseren en lakken, terwijl 1.200 m² gebruikt wordt als laad- en loszone. Een van onze grootste troeven is onze eigen ruime voorraad aan profielen en platen, waardoor we snel en efficiënt kunnen werken. Onze vakmensen zetten zich volledig in om elke leveringstermijn te respecteren, waardoor u als klant altijd kunt rekenen op een tijdige realisatie van uw projecten.

Bel ons direct

Waarom staal de juiste keuze is

De keuze voor staal is een uitstekende beslissing omwille van verschillende redenen. Staal is niet alleen sterk, duurzaam en recycleerbaar, maar het biedt ook een grote flexibiliteit in ontwerp. Ons schrijnwerk is een perfect voorbeeld van hoe dit materiaal esthetiek en functionaliteit kan combineren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ramen en deuren van staal. Het gebruik van staal in constructies zorgt voor een langere levensduur en minder onderhoud, wat een economisch voordelige keuze is op lange termijn.

Vraag uw offerte aan

Heeft u een project in gedachten waarbij staalproductie een rol speelt? Neem contact met ons op en zet de eerste stap naar de realisatie ervan. Bij ons staalbedrijf begrijpen we de unieke eisen van elk project en werken we graag samen om deze te verwezenlijken. Ontdek meer over ons bedrijf en hoe wij u kunnen helpen bij het vormgeven van uw ideeën. Vraag vandaag nog naar een prijsindicatie en laat ons samen werken aan de toekomst.

In ons atelier is de staalproductie optimaal georganiseerd, waardoor we snel en efficiënt kunnen werken. Bekijk de mogelijkheden vandaag nog!

Stuur ons een mail