×

Trapleuningen en stalen balustrades van a tot z

Stalen trapleuningen en balustrades zorgen voor een verhoogde veiligheid. Laeremans Geert nv uit Heist-op-den-Berg combineert het functionele van trapleuningen en stalen balustrades met het esthetische. Ook hier zijn talrijke variaties en onbeperkte materiaalkeuzes mogelijk.

Wilt u de unieke mogelijkheden van stalen balustrades of trapleuningen verkennen?

Neem contact met ons op

De verschillende opties qua stalen balustrades en trapleuningen

Bij het ontwerpen van stalen balustrades en stalen trapleuningen staat u voor een wereld aan variaties en een bijna onbeperkte keuze aan materialen. Of u nu kiest voor een elegante, minimalistische stijl met slanke stalen trapleuningen of een meer industriële uitstraling met robuuste stalen borstwering, de opties zijn eindeloos. Deze kunnen worden uitgevoerd in een klassiek, modern of kruismotief, waarbij u de keuze hebt tussen inleggen van glas of het gebruik van inox voor een extra duurzame afwerking. Ongeacht de gekozen stijl, worden de nodige handgrepen steeds voorzien, verzekerd van veiligheid en gebruiksgemak. Stalen balustrades kunnen worden verfijnd met glas voor een moderne, luchtige feel of gecombineerd worden met inox-elementen voor een strakke uitstraling. Deze flexibiliteit maakt stalen trapleuningen en balustrades een favoriete keuze voor zowel binnen- als buitentoepassingen, perfect aangepast aan uw persoonlijke smaak en de architectonische eisen van uw ruimte. Bovendien wordt u van a tot z begeleid en kunt u in onze fotoboeken al leuke ideeën opdoen om uw trap esthetischer en veiliger te maken.

Laat ons u begeleiden in uw zoektocht

Wilt u de unieke mogelijkheden van stalen balustrades of trapleuningen verkennen voor uw project? Ons team staat klaar om met u samen te werken en uw visie tot leven te brengen. Met onze uitgebreide ervaring in schrijnwerk en metaalbewerking kunnen we een oplossing op maat bieden die perfect aansluit bij uw esthetische voorkeuren en functionele eisen. Door te kiezen voor een samenwerking met ons lasbedrijf, verzekert u zich van deskundig advies (ook na verkoop), hoogwaardige afwerking en een eindresultaat dat uw verwachtingen overtreft. Laat ons samen de opties verkennen en een stijlvolle, duurzame toevoeging aan uw ruimte creëren. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar het nummer 015 25 75 00 en zet de eerste stap naar een succesvol project.

Dit kan in klassiek, modern of kruismotief. Je kiest steeds tussen glas of inox. De nodige handgrepen worden steeds voorzien.

BewarenBewaren