×

Stalen trappen van a tot z

Bij Laeremans Geert nv geloven we dat stalen trappen meer zijn dan slechts een functioneel element in uw woning of bedrijfsgebouw; ze zijn een statement van stijl en duurzaamheid. Onze stalen trappen zijn op maat ontworpen om een perfecte harmonie tussen esthetiek en functionaliteit te creëren, waarbij elk ontwerp zorgvuldig wordt afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van onze klanten. De keuze voor staal biedt een ongeëvenaarde robuustheid en levensduur, terwijl de veelzijdigheid van het materiaal ons in staat stelt om zowel strakke, moderne lijnen als meer traditionele ontwerpen te realiseren. Of u nu op zoek bent naar een elegante wenteltrap voor uw woonkamer of een solide vluchttrap voor uw bedrijfspand, onze op maat gemaakte stalen trappen zijn de perfecte aanvulling op elke ruimte, waarbij kwaliteit en design hand in hand gaan.

Ziet u een trap die u aanspreekt of die in de lijn ligt met wat u voor ogen had?

Neem contact met ons op

Uitgebreid aanbod aan stalen trappen voor elk ontwerp

Ons assortiment aan stalen trappen biedt voor iedere ruimte en elk design een oplossing op maat. Of u nu de voorkeur geeft aan de eenvoud en elegantie van rechte steektrappen, de ruimtebesparende charme van kwartdraai- of dubbele kwartdraaitrappen, de dynamiek van spiltrappen, of de robuustheid van noodtrappen; wij hebben het allemaal. Voor locaties die behoefte hebben aan een unieke aanpak, bieden we ook volledig verdreven trappen en trappen met een bordes aan. Deze diversiteit in ons aanbod zorgt ervoor dat elke trap niet alleen functioneel is, maar ook een esthetische meerwaarde biedt aan uw ruimte. Daarbij verliezen we nooit het belang van veiligheid en duurzaamheid uit het oog. Stalen trapleuningen vormen een essentieel onderdeel van ons aanbod, perfect aansluitend bij de stalen trappen om een coherente look en feel te garanderen. Daarnaast integreert ons schrijnwerk naadloos met onze trappen, waardoor elk project een unieke uitstraling krijgt die naadloos aansluit bij de persoonlijke stijl en functionaliteitseisen van onze klanten.

Doe inspiratie op en contacteer ons

Neem een kijkje in onze fotogalerij hieronder. Ziet u een trap die u aanspreekt of die in de lijn ligt met wat u voor ogen had? Alles is mogelijk! Voor een beter beeld klikt u op de foto. Vindt u een trap die u bevalt, stuur ons lasbedrijf dan een berichtje voor een eerste kennismaking. Wij nemen vervolgens contact met u op om al uw vragen te beantwoorden en uw wensen te bespreken. Of beter nog: maak een afspraak door te bellen op het nummer 015 25 75 00 en kom bij ons langs. Al onze stalen trappen zijn op maat gemaakt, vakkundig ontworpen en van uitzonderlijke kwaliteit. We werken uw idee zorgvuldig uit en met behulp van een 3D-kleurentekening krijgt u een perfect beeld van hoe uw trap er uit zal zien. Een van onze sterke punten is de mogelijkheid om verschillende metalen te combineren met materialen zoals hout en glas.

In ons aanbod: bordes, dubbele kwartdraai, kwartdraai, rechte steektrappen, spiltrappen, noodtrappen en volledig verdreven trappen.