×

Metalen Poorten & Automatisatie - Laeremans Geert nv.

Stalen draaipoorten en hekwerken

Een poort met twee gelijke vleugels. Een afsluiting bakent een gebied af en zorgt daardoor voor extra veiligheid. Maar het geeft ook een totaal andere aanblik van je woning. In bijna alle gevallen is het hekwerk uit eenzelfde materiaal vervaardigd als de poort. De sierelementen en de kleur verpersoonlijken de afsluiting. Laeremans Geert nv heeft een […]

meer over Stalen draaipoorten en hekwerken

Stalen Schuifpoorten

Een vrijdragende schuifpoort met poortkam. De poort heeft eenvoudige spijlen en is voorzien van een brievenbuszuil. Daarin is ook de parlofoon verwerkt. Hier is wel aandacht besteed aan het esthetische: de constructie werd gemoffeld in een donkergroene kleur. Bij het ontwerpen van iedere stalen schuifpoort wordt heel veel aandacht besteed aan het esthetische aspect, waardoor de stalen […]

meer over Stalen Schuifpoorten

Poorten zijn vaak multifunctioneel: ze geven u een extra beveiliging en meer privacy. U heeft een knap idee, een origineel ontwerp of u bent op zoek … Wij helpen graag uw ideeën te verwezenlijken en zorgen voor de afwerking op maat! Poorten kunnen worden uitgerust met een volledig automatiseringssysteem en eventueel geïntegreerd met domotica.

Metalen Poorten & Automatisatie.

Een bovengrondse automatisering met knikarm, een sterke elektromechanische motor waarbij de maximumbreedte per vleugel 4 meter bedraagt. Dé oplossing voor poorten bevestigd aan brede palen. De motor kan achteraf geplaatst worden zonder extra laswerk. Bij een elektriciteitspanne is het makkelijk te ontgrendelen.

Met een codeklavier kan u de poort openen en sluiten d.m.v. een gepersonaliseerde code. Meerdere combinaties zijn mogelijk: een codeklavier met sleutelcontact of alleen het codeklavier. De klavieren zijn verkrijgbaar in op- en inbouwversie. Ook draadloze klavieren zijn mogelijk.

Poorten met “aluminium” plaatwerk.

Ook voor stalen poorten die met aluminium zijn bekleed kan u bij ons terecht. Deze staan voor duurzaamheid en sterkte. Aluminium roest niet en is heel milieuvriendelijk.
Verschillende modellen en vormgevingen zijn mogelijk, er is een ruime keuze in standaard RAL-kleuren.
De poorten kunnen ook geautomatiseerd worden.