×

Ons bedrijf - Laeremans Geert nv uit Heist Op Den Berg.

Maak kennis met de binnenkant van Laeremans Geert nv en ontdek ons toonpark, atelier, tekenbureau en sales afdeling.

Bedrijf

In het segment van las- en constructiewerken is Laeremans Geert nv een uniek bedrijf. Door continue investeringen in veiligheid hebben wij het VCA-certificaat verkregen. Onze vestigingen aan het industriepark “Heistse Hoek” en op het industrieterrein “Langvelden” in Heist-op-den-Berg garanderen dat GL klaar is voor de toekomst. GL beschikt over 15.000m² bedrijfsgebouwen, 1.600m² personeelsgebouwen en 6,5 ha terreinen.

Atelier

In totaal hebben we een productieruimte van 10.000m², verdeeld over 2 sites.  We benutten 600 m² voor de verschillende behandelingen van onze producten (stralen, metaliseren, lakken) en ten slotte wordt 1.200 m² gebruikt als laad- en loszone. Een grote troef is onze eigen grote voorraad profielen en platen. Op deze manier kunnen we vlot, snel en efficiënt werken. Onze vakmensen stellen alles in het werk om de vooropgestelde leveringstermijn te respecteren.

Toonpark

Ideeën opdoen is zeer belangrijk. Daarom hebben we een sterk uitgebouwd toonpark aangelegd. Je vindt er tal van voorbeelden van poorten (eventueel met automatisering), trappen, leuningen en balustrades. 

Ons toonpark is dagelijks vrij te bezichtigen. In onze toonzaal kan je bovendien rustig onze talrijke fotoboeken van bestaande realisaties inkijken.

Onze openingsuren:

Maandag t.e.m. donderdag: van 8.00u tot 17.00u.

Vrijdag: van 8.00u tot 16.00u.

Zaterdag: van 9.00u tot 16.00u.

Zon- en feestdagen: gesloten

Om wachttijden te vermijden maak je best vooraf een afspraak  met onze verkoopdienst. (015/ 25.75.14)

Sales Afdeling

In een eerste verkennend gesprek laten we je kennismaken met de werking en de mogelijkheden van Laeremans Geert nv. We bespreken samen je wensen en toetsen deze aan de realiteit. Uiteraard geeft ons verkoopsteam je tips en overloopt het alle aandachtspunten. Op basis van het gesprek maken we vrijblijvend een offerte.

Service

De grote klantgebondenheid is één van onze sterke troeven. Van een eerste kennismaking tot het plaatsen van het eindproduct, jaarlijks helpen we meer dan 500 klanten voort met oplossingen op maat.

We hechten ook veel belang aan de na-service.
Door onze jarenlange ervaring hebben wij een uitstekende dienst-na-verkoop opgebouwd.
We zoeken altijd naar de beste, meest efficiënte en snelste oplossingen!

Laeremans Geert NV behaald zijn certificaat EN 1090-1

Sinds juli 2014 moet elke dragende constructie voldoen aan de nieuwe norm EN-1090.
Dit betekend dat er een CE label wordt uitgeschreven voor elk product dat moet voldoen aan deze Europese Norm.
Door het opleiden van onze mensen tot gecertificeerde lassers, door onze materialen aan te kopen met certificaat van echtheid, door dagelijks de nodige controles uit te voeren, kunnen wij u de garantie geven dat u een kwaliteitsvol product aankoopt.

BewarenBewaren

BewarenBewaren