×

Stalen ramen en deuren

Stalen ramen en deuren geven elk huis een unieke uitstraling. Ze zijn niet alleen een blikvanger maar spelen ook een belangrijke rol in het bepalen van de stijl van uw huis, ongeacht het gebruikte materiaal. Stalen varianten voegen net dat beetje extra toe aan uw woning, waardoor het zowel stijlvol als onmiskenbaar chique aanvoelt. Bij Laeremans Geert nv uit Heist-op-den-Berg maken we niet alleen maatwerkdeuren en -ramen, maar ook metalen vitrines en grote uitstalramen voor winkels, kiosken en meer. Bovendien zijn al onze raamconstructies verkrijgbaar in vrijwel elke denkbare kleur, om perfect aan te sluiten bij jouw stijl en voorkeuren.

Bel ons vandag als u interesse heeft in het kopen van maatwerkdeuren- en ramen

Neem contact met ons op

De unieke eigenschappen van stalen ramen en deuren

Stalen ramen en deuren zijn momenteel helemaal de trend voor zowel nieuwe gebouwen als renovatieprojecten, Naast hun esthetische waarde, blinken stalen ramen en deuren van ons bedrijf nabij Hulshout uit in sterkte, stabiliteit, brand- en inbraakveiligheid, terwijl ze tegelijkertijd slank en elegant ogen. Ze verhogen de waarde van je woning door hun sierlijke, maar toch stevige constructie, volledig op maat gemaakt in onze eigen werkplaatsen.

Uitermate sterk

Ramen en deuren in staal zijn uitermate sterk, vormvast, brandveilig, inbraakwerend, fijner van kader en elegant van uitzicht. Ze geven echt een meerwaarde aan de woning; sierlijk en toch robuust. De slanke stalen omranding biedt niet alleen een verhoogde sterkte en weerstand tegen weersinvloeden maar creëert ook een minimalistisch uiterlijk dat licht en ruimte maximaliseert.

Tijdloos

Wij staan bekend om onze maatwerkdeuren- en ramen. Wij maken ze allemaal op maat in onze eigen ateliers. Puur en eerlijk vakmanschap, tijdloos en geschikt voor zowel een klassieke, rustieke als moderne woning. Onze binnendeuren van staal brengen elk interieur een vleugje elegantie en karakter. Deze binnendeuren bieden een unieke combinatie van privacy en openheid, afhankelijk van het ontwerp en glasgebruik, en vormen zo een statement in elk huis of commerciële ruimte.

Behandeling

Ramen en deuren in staal worden steeds gestraald en worden gelakt in een RAL-kleur naar keuze. Voor buitentoepassing of badkamers worden deze ook gemetalliseerd. Naast het stalen schrijnwerk voor particuliere toepassingen worden in onze ateliers ook stalen ramen en deuren geproduceerd voor industriële toepassingen.

Schakel onze expertise vandag nog in

Bel ons vandaag nog op het nummer 015 25 75 14 als u interesse heeft in het kopen van maatwerkdeuren- en ramen. Wij komen langs om jullie ideeën samen met ons door te nemen. Wij overlopen alle mogelijkheden wat kleuren, afwerkingen en groottes betreft. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken. Na het opmeten van de situatie, gaan we aan de slag en geven we u een 3D-tekening die u een beeld geeft van het project. Bekijk alvast onze voorgaande realisaties om een duidelijk idee te krijgen.