×

Trappen, leuningen & balustrades - Laeremans Geert nv.

Trappen

Hier een visueel overzicht van alle soorten trappen. Scroll hieronder door onze foto galerie, is er een trap die u aanstaat of het gaat in richting van wat je dacht. Alles kan! Klik voor een grotere versie op de foto en welke trap u aanstaat stuur je door voor een eerste kennismaking.  Wij contacteren u […]

meer over Trappen

Leuningen

Leuningen en balustrades zorgen voor een verhoogde veiligheid. Laeremans Geert nv combineert het functionele met het esthetische. Ook hier zijn talrijke variaties en onbeperkte materiaalkeuzes mogelijk.  Net zoals bij de trappen wordt u van a tot z begeleid en kan u in onze fotoboeken leuke ideeën opdoen. Dit kan in klassiek, modern of kruismotief. Je kiest […]

meer over Leuningen

Trappen, leuningen & balustrades

Hieronder een visueel overzicht van alle soorten trappen, leuningen & balustrades dat wij al uitgevoerd hebben. Dit van rechte steektrappen, noodtrappen, industrietrappen, spiltrappen, balustrades, leuningen in klassieke of moderne uitvoeringen. Kortom: alles is mogelijk.
Wij maken zowel voor overheidsgebouwen als de particuliere  markt: trappen in de meest moeilijke zin van het woord. Zo hebben wij toch aan enkele mooie projecten mogen meewerken: Hekwerk aan Koninklijk Paleis, Justitiepaleis in Brussel, Koolmijn site te Beringen en nog veel meer.
Bel ons vandaag nog: wij komen langs voor een uitgebreid gesprek wat uw wensen en noden zijn. Voor een trap is het heel belangrijk om te weten te komen waar je als klant naar toe wilt. Daar Laeremans Geert nv staat voor kwaliteit en service is dit een heel een heel belangrijk iets.