×

Trappen, leuningen & balustrades - Laeremans Geert nv.

Trappen

Bij Laeremans Geert nv geloven we dat stalen trappen meer zijn dan slechts een functioneel element in uw woning of bedrijfsgebouw; ze zijn een statement van stijl en duurzaamheid. Onze stalen trappen zijn op maat ontworpen om een perfecte harmonie tussen esthetiek en functionaliteit te creëren, waarbij elk ontwerp zorgvuldig wordt afgestemd op de specifieke […]

meer over Trappen

Leuningen

Stalen trapleuningen en balustrades zorgen voor een verhoogde veiligheid. Laeremans Geert nv uit Heist-op-den-Berg combineert het functionele van trapleuningen en stalen balustrades met het esthetische. Ook hier zijn talrijke variaties en onbeperkte materiaalkeuzes mogelijk. Wilt u de unieke mogelijkheden van stalen balustrades of trapleuningen verkennen? Neem contact met ons op De verschillende opties qua stalen […]

meer over Leuningen

Trappen, leuningen & balustrades

Hieronder een visueel overzicht van alle soorten trappen, leuningen & balustrades dat wij al uitgevoerd hebben. Dit van rechte steektrappen, noodtrappen, industrietrappen, spiltrappen, balustrades, leuningen in klassieke of moderne uitvoeringen. Kortom: alles is mogelijk.
Wij maken zowel voor overheidsgebouwen als de particuliere  markt: trappen in de meest moeilijke zin van het woord. Zo hebben wij toch aan enkele mooie projecten mogen meewerken: Hekwerk aan Koninklijk Paleis, Justitiepaleis in Brussel, Koolmijn site te Beringen en nog veel meer.
Bel ons vandaag nog: wij komen langs voor een uitgebreid gesprek wat uw wensen en noden zijn. Voor een trap is het heel belangrijk om te weten te komen waar je als klant naar toe wilt. Daar Laeremans Geert nv staat voor kwaliteit en service is dit een heel een heel belangrijk iets.