×

Outdoor, carports & tuinhout - Laeremans Geert nv.

Outdoor, carports & tuinhout

Laeremans Geert nv is exclusief Collstrop-verdeler voor de regio. Collstrop gebruikt uitsluitend vakkundig verduurzaamd grenenhout en tropisch hardhout en biedt 25 jaar garantie tegen aantasting. Het tropische hardhout vergrijst op termijn en heeft een unieke uitstraling. Het assortiment bestaat uit onder meer poorten en hekken, carports, schermen, terrassen, verlichting enzovoort.

Carports, bergingen, pergola’s & kiosken

Een luifel of carport kan een perfect alternatief zijn voor een traditionele gesloten veranda of garage. Ze bieden beiden de beschutting en bescherming die een veranda en garage bieden maar geven een gevoel van openheid. Door de combinatie van staal met glas en/of hout zijn er talloze mogelijkheden.

Met een pergola of kiosk creëer je gezelligheid in de tuin. Enkele of dubbele pergolas, gebogen of rechtlijnig, modern of retro: ze hebben allemaal iets verrassends met hun eigen opvallende kenmerken. Ze kunnen gecombineerd worden met een plankenvloer, trap, klimplantroosters en leuningen.

Schermen, terassen, poorten & hekken

Een terras geeft je het gevoel van vrijheid en biedt een meerwaarde aan de woning. Anderzijds kan je door middel van terrasschermen toch je privacy behouden. Wij bieden u tal van mogelijkheden door stalen terras constructies te combineren met inox, glas en/of hout.

Poorten zijn vaak multifunctioneel: ze geven u een extra beveiliging en meer privacy. U heeft een knap idee, een origineel ontwerp of u bent op zoek … Wij helpen graag uw ideeën te verwezenlijken en zorgen voor de afwerking op maat! Poorten kunnen worden uitgerust met een volledig automatiseringssysteem en eventueel geïntegreerd met domotica.

U beslist, wij creëren

Stel je vraag

Op bezoek

Op bezoek

Impulsstraat 17, Industriezone D
2220 Heist-op-den-berg
België

Telefoon

Via Telefoon

015 25 75 00