×

Restauratie & bouwsmeedwerk - Laeremans Geert nv

Restauratie werken

Hier een visueel overzicht van alle soorten restauratie werken dat we uitvoeren. Scroll hieronder door onze foto galerie. Restauratie werken heeft vele toepassingsmogelijkheden. Voor inbraakbeveiliging, ramen en deuren, pergola’s en allerlei kolommen is de keuze voor staal veelal de meest kwalitatieve oplossing. Bovendien heeft bouwsmeedwerk een groot aantal pluspunten. Metalen zijn fijner in vormgeving en hebben […]

meer over Restauratie werken

Restauratie & bouwsmeedwerk

Hieronder een visueel overzicht van alle soorten restauratie & bouwsmeedwerk dat wij al uitgevoerd hebben. Restauratie werken kan zo veel verschillende toepassingsmogelijkheden hebben en variëren in de breedts mogelijk zin van het woord. Van inbraakbeveiliging, ramen en deuren, pergola’s en allerlei kolommen is de keuze voor staal veelal de meest kwalitatieve oplossing. Voor bouwsmeedwerk is dit eigenlijk hetzelfde: dit kan gaan van afsluitingen, raambeveiliging, smeedwerk, trappen, hekken, trappen, trapleuningen, poorten, glaswerk, smeden, kunst, automatische poorten en zo kan je doorgaan.
Restauratie & bouwsmeedwerk van overheidsgebouwen tot particuliere woningen zijn de laatste jaren enorm toegenomen. Zo hebben wij toch aan enkele mooie projecten mogen meewerken: Hekwerk aan Koninklijk Paleis, Justitiepaleis in Brussel, Koolmijn site te Beringen en nog veel meer.
Bel ons vandaag nog: wij komen langs voor een uitgebreid gesprek wat uw wensen en noden zijn. In het verhaal van restauratie is dit heel belangrijk om te weten te komen waar je als klant naar toe wilt. Daar Laeremans Geert nv staat voor kwaliteit en service is dit een heel een heel belangrijk iets.