×

Audiomix - Laeremans Las- en Constructiewerken

Onze opdracht? Het aanbieden van trappen, leuningen en balustrades ter invulling van het winkelpand met het oog op comfort en uitstraling. Daarnaast zorgden wij tevens voor de productie van een functionele trap achter de schermen van Audiomix te Begijnendijk.

Trap, leuning en balustrade in de handelsruimte

Onze realisatie in de commerciële ruimte bestaat uit een combinatie van roestvrij staal (inox) en glas. Deze combinatie zorgt enerzijds voor een stoere en stevige look van het staal en de ruimte-vriendelijke aspecten van de doorzichtigheid van het glas anderzijds.

Hedendaags & opvallend

Door het gebruik van staal is er uitstraling die niet alleen hedendaags is maar ook opvallend. Dit ligt dan ook in lijn met de audio-visuele producten die door Audiomix worden aangeboden.

Functionele en budgetvriendelijke trap

Binnen Audiomix was er ook nood aan een functionele trap die voornamelijk achter de schermen wordt gebruikt. Het gekozen model is een eenvoudige trap opgebouwd uit vlakke wangen en pers-pons treden uit staal. Met behulp van de pers-pons treden is er een zekere antislip aanwezig op het trapgeheel. De behandeling galvanisatie zorgt er voor dat het stalen geheel bedekt wordt met een laagje zink, herkenbaar aan de typische uitstraling .

Verschillende realisaties naargelang de functie van het trapgeheel

Dit realisatieverhaal is een mooi voorbeeld van hoe trappen verschillen naargelang hun functie en invulling in de context. Het heeft een sterke invloed op zowel de uitstraling als het budget dat nodig is voor de trap. Bij Laeremans Geert nv staan wij open voor elke stalen realisatie en zijn dan ook trots op beide verwezenlijkingen die een stalen karakter bij Audiomix te Begijnendijk hebben geïntegreerd!