×

EN1090 certificaat - Laeremans Las- en Constructiewerken

Sinds 2014 werd EN1090 ingevoerd als een Europees certificaat voor constructeurs in staal, inox of aluminium. Wij beschikken dit certificaat al sinds juli 2014.

Dit houdt in dat er uitsluitend gewerkt mag worden met materialen die de nodige kwaliteitseisen bezitten. De onderdelen van constructies moeten dus allemaal voorzien zijn van een CE-markering. Deze markering betekent dat alle constructieve eisen in orde zijn. Om deze markering te mogen aanbrengen wordt er gekeken of  de locatie, de productiemiddelen e de werknemers het gevraagde product kunnen leveren. Ook werknemers hebben de specifieke certificaten nodig. Lassers moeten in bezit zijn van de essentiële certificaten om aan constructies te mogen werken. Bij ons zijn er zelfs 3 lascoördinatoren RWC-B (Responsible Welding Coordinator level B) in dienst.
We zetten sterk in op kwaliteitsmanagement door na elke stap in ons productieproces, kwaliteitschecks te overlopen op vlak van voorbereidingen, behandelingen, maatvoering en lassen. Op deze manier zetten we hard in op één van onze belangrijkste doelen namelijk onze klanten de hoogste kwaliteit garanderen.