×

Stalen trappen - Laeremans Las- en Constructiewerken

Stalen trappen, één van onze meest gekende specialiteiten. Door de ontelbare constructies die we al onder onze riem hebben steken, zijn de mogelijkheden bij Laeremans Geert nv eindeloos. Voor een stalen trap met uitstraling naar uw wens bent u dus bij het juiste adres. Alles wordt bij ons op maat gemaakt, waardoor uw trap uniek is.
U bent altijd welkom om de trappen in ons toonpark te komen bezichtigen voor meer inspiratie en check zeker onze sociale Facebook en Instagram
Belangrijk: Vermeld altijd of u vloerverwarming heeft!


Hieronder een paar voorbeelden van ons aanbod.

Soorten trappen:
– kwartdraaitrappen en dubbele kwartdraaitrappen


– bordestrappen


– spiltrappen


– noodtrappen


– volledig verdreven trappen

– steektrappen:

Een belangrijk onderdeel van de trap zijn natuurlijk de treden. Ook deze kan u helemaal zelf bepalen.
Mogelijkheden afwerking treden:
– staal: Uw hele trap inclusief de treden in staal? Dat kan zeker! Niet alleen oogt deze stijl heel mooi, maar er zijn ook veel mogelijkheden dankzij de bewerkbaarheid van het materiaal.


– hout: Houten treden zorgen voor een warme en aangename sfeer die uw woning, kantoor, … een gezellige tint geven. Bij Laeremans Geert nv kan u kiezen uit tal van houtsoorten van eik tot berkenhout en meer!


– natuursteen: Verschillende soorten natuursteen zijn beschikbaar bij ons om af te werken als treden in uw stalen trap. Niemand kan ontkennen dat bijvoorbeeld een marmeren trap niet elegantie en schoonheid uitstraalt.


– glas: Glazen treden zorgen voor een moderne, maar ook stijlvolle trappen. Net zoals de andere opties van treden, zijn hier verschillende mogelijkheden in.