×

Restauratie Douaneloods te Essen - Laeremans Las- en Constructiewerken

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”48px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/IvvSN410Zvc” el_width=”80″ align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”fadeInUp” css=”.vc_custom_1502367176055{margin-top: 100px !important;margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”2/12″][/vc_column][vc_column width=”8/12″][vc_column_text]Laeremans Geert nv had de eer om te mogen meewerken aan de restauratie van dit Europees demonstratie project.

Doelstelling: beschermde monumenten duurzamer maken en welke rol zij hier in kunnen gaan vervullen. Het project DEMI MORE heeft een aantal gebouwen in Nederland en Vlaanderen hieromtrent bestudeerd, met: hoe kunnen we met z’n allen zo energie-efficient mogelijk gaan leven.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” css_animation=”fadeInUp” css=”.vc_custom_1502360829260{margin-top: 100px !important;margin-bottom: 100px !important;}”][vc_column width=”5/12″][vc_column_text]In deze douaneloods zit een installatie verborgen om U tegen te zeggen, namelijk een lichtstraat met transparante zonnepanelen welke zowel licht doorlaten als elektriciteit opwekken.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”6/12″][vc_single_image image=”1396″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”fadeInUp” css=”.vc_custom_1502367230719{margin-top: 100px !important;margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”2/12″][/vc_column][vc_column width=”8/12″][vc_column_text]

VOOR                                      NA

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”fadeInUp”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1392″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1394″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”fadeInUp”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1402″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1404″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”fadeInUp”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1390″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1388″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”fadeInUp” css=”.vc_custom_1502367230719{margin-top: 100px !important;margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”2/12″][/vc_column][vc_column width=”8/12″][vc_column_text]Alles werd grondig bestudeerd om er enerzijds voor te zorgen dat er voldoende licht wordt doorgelaten en anderzijds te vermijden dat de stalen spanten oververhit raken waardoor de stabiliteit in het gedrang komt. Laeremans Geert nv heeft in deze loods alle stalen elementen mogen restaureren.

Deze zonnepanelenstraat zou 20.000 kWh op jaarbasis gaan opleveren.

Het educatief techniekpark Robotland zal zich gaan vestigen in deze loods.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” css_animation=”fadeInUp” css=”.vc_custom_1502367236524{margin-top: 100px !important;margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column][vc_single_image image=”1400″ img_size=”full”][vc_single_image image=”1406″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”fadeInUp” css=”.vc_custom_1502373074184{margin-top: 100px !important;}”][vc_column][vc_single_image image=”1398″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]