×

Damman site - Laeremans Las- en Constructiewerken

Project Dammansite betreft de herbestemming van de vroegere steenbakkerijsite Damman. Hier worden vlak naast de Rupel 67 wooneenheden opgetrokken. Onze opdracht was om alle balustrades van de terrassen, de leuningen in de traphallen en de muurkappen voor de inritten van de garages te voorzien.

Buitenbalustrades

We mochten voor het totale project de buitenbalustrades voorzien. In totaal voorzagen we 350meter balustrades die op de betonnen terrassen werden bevestigd. Het waren voornamelijk rechte stukken maar ook gebogen balustrades maken en plaatsen wij even vakkundig. Ze zijn voorzien van verticale onderverdelingen en voldoen hierdoor perfect aan de Belgische norm voor borstweringen van gebouwen; NBN B 03-004. Ze werden wit gemoffeld om een strak en modern uitzicht te bekomen. Toch staat dit project prachtig in de natuurlijke omgeving.

Balustrades dakterrassen, leuningen en muurkappen

Ook de balustrades voor alle dakterrassen werden door ons ontworpen, geproduceerd en gemonteerd. Zo kunnen de bewoners in alle veiligheid genieten van het prachtig panorama over de omgeving en de Rupel. Voor de afwerkingen van de gebouwen; de leuningen voor de traphallen en de muurkappen voor de inritten van de garages deed de aannemer ook beroep op onze firma.

Heeft u een project met staal, inox, aluminium, gietijzer, messing,…? Neem gerust contact op met ons. We bekijken met u persoonlijk hoe we u verder kunnen helpen en bieden vrijblijvend een offerte aan voor het desbetreffende project.